Hoofdprijs

Hoofdprijs:
Reischeque ter waarde
van € 1.250,-

De winnaar van 'Bofkontje van het jaar' mag met het hele gezin samen op vakantie... naar een zelf te kiezen bestemming. Daarvoor ontvang je een vakantiecheque van maar liefst € 1.250,- van D-reizen. Daar kun je vast een zeker een mooie bestemming voor uitzoeken, waar je als 'Bofkontje van het jaar' lekker kunt gaan genieten.

2e prijs:
Reischeque ter waarde
van € 500,-

Ook de winnaar van de 2e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een bestemming naar keuze. Hiervoor ontvang je een vakantiecheque ter waarde van
€ 500,- van D-reizen. Dus kies een lekker plekje uit waar jullie gezellig samen naartoe kunnen.

3e prijs:
Reischeque ter waarde
van € 250,-

En zelfs de winnaar van de 3e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een zelf te kiezen bestemming, met een vakantiecheque t.w.v. € 250,- van D-reizen.

4e t/m 6e prijs:
Alecto video babyfoon

De DVM-75 (t.w.v. € 99,-) is veel meer dan een gewone babyfoon. Met een druk op het touchscreen bedien je de camera. Het is een topproduct voor jonge ouders. Het kleurenscherm geeft een scherp beeld. Ook in het donker.

7e t/m 9e prijs:
Groot katoenen speelhuis

Eenvoudig en snel op te zetten speelhuis (t.w.v. € 89,-), gemaakt van 100% katoen, polyester gordijntjes, pvc verbindingsstukken en houten stokken. Binnen spelen als het slecht weer is of buiten spelen in de zomer. Huisje vies? Gewoon wassen op 30 graden.

19e t/m 28e prijs:
Difrax pakket

Het Difrax-pakket (t.w.v. € 43,-) bevat naast de bekende S-flessen ook een lekkere zachte knuffelolifant en een speentje. Daarmee hou je je bofkontje helemaal tevreden.

10e t/m 12e prijs:
Bla Bla Blocks pakket

Het pakket bestaat uit een speelhuis, trein én blokkenset (t.w.v. € 82,-). Bla Bla Blocks praten, zingen en hebben melodietjes. Ermee bouwen verbetert motoriek en inzicht en ze combineren ruimtelijk denken en creatief inzicht. Dus niet voor niets genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.... uren speelplezier dus!

13e t/m 15e prijs:
Alecto mobiele babyfoon

De DBX-80 (t.w.v. € 75,-) is een handige mobiele babyfoon. Dankzij het bereik van drie kilometer kun jij je in een ruime straal rondom je woning begeven, terwijl je constant met je bofkontje in contact staat. Een veilige gedachte en een praktische oplossing voor veel dagelijkse uitdagingen.

16e t/m 18e prijs:
2-in-1 driewieler & loopfiets

Een mooie 2-in-1 loopfiets en driewieler (t.w.v. € 49,-). Het frame is van duurzaam FSC hout en de foambanden hebben het voordeel niet lek te gaan. Uw bofkontje kan er al snel zelf op vooruit!

29e t/m 33e prijs:
Woezel & Pip pakket

Wie kent ze niet? Woezel & Pip! Het Woezel & Pip pakket (t.w.v. € 37,-). bestaat uit het nieuwste puzzelboekje, maar ook uit 3 lekkere zachte kussentjes van Woezel, Pip en Buurpoes natuurlijk. Lees- en knuffelplezier voor uw bofkontje.

34e t/m 75e prijs: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 25,-

Met een Bol.com cadeaubon heb je de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te zoeken uit alles wat Bol.com te bieden heeft. Dus er zit vast wel iets bij wat je bofkontje leuk vindt!

Zo doe je mee!

Vul het inschrijfformulier in, upload de allerleukste foto en vertel in het kort waarom jouw kleintje een echt bofkontje is. Iedereen kan heel eenvoudig stemmen op jouw kleintje door te zoeken op voor- of achternaam. En wie weet wordt jouw kleintje 'bofkontje van het jaar'!

Deel onze actie