Wordt jouw kleintje Bofkontje van het jaar?

Elke vader en moeder vinden hun kleintje natuurlijk de állerleukste en állerliefste baby van de héle wereld. Maar als meer mensen dat ook vinden dan maakt jouw kleintje kans om 'Bofkontje van het jaar' te worden. Dus zoek de leukste foto en schrijf ook nog een leuk verhaaltje over je kleintje. En de baby met de meeste stemmen wordt 'Bofkontje van het jaar'!

Meedoen
kan nog

0
dagen

Dit jaar is
de 13e editie

Voor de 13e keer alweer! Bofkontjes van de eerste edities zitten al op de middelbare school. Maar jouw kleintje is daar nog niet aan toe. Daarom organiseren we ook dit jaar weer de 'Bofkontje van het jaar' wedstrijd.

Win een Efteling
creditcard
t.w.v. € 1.000,-

Zo doe je mee

Vul het inschrijfformulier in, upload je allerleukste foto en vertel in het kort waarom jouw kleintje een echt bofkontje is. Iedereen kan heel eenvoudig stemmen op jouw kleintje door te zoeken op voor- of achternaam. En wie weet wordt jouw kleintje 'Bofkontje van het jaar'!

     

Wie heeft de
meeste stemmen

Win mooie prijzen

De winnaar ontvangt een Efteling creditcard t.w.v. 1.000,- voor bijzondere overnachtingen in het park, entreekaarten of gewoon overal waar je in de Efteling kunt pinnen. Maar ook voor bofkontjes met minder stemmen zijn er heel veel leuke prijzen.
Kijk hier maar eens!